Campingvogn og autocamper

Hos os får De en professionel vask af deres campingvogn/autocamper. Vores sæbe fjerner effektivt sorte striber, samt insekter.

Autocamperen sprøjtes først over med en speciel blanding, der tager hensyn til gummilister og vinduer. Herefter bliver den vasket grundigt med håndkraft også på taget. Så bliver hele vognen grundigt vasket og spulet med lavt tryk, for at vandet ikke skal trænge ind steder det ikke må. Til sidste kører vaskeapparatet hen over autocamperen som bliver sprøjtet med en speciel voks, der danner en hinde oven på lakken. Bemærk at autocamperen ikke bliver vasket med de automatiske børster.
Her ser du forskellen på autocamperen før og efter.
Fælgene er alufælge og det kan man da næsten se, men det ser kun ud som om det er noget af fælgen der er alu. Resten ser nærmest sort ud. Men efter at være sprøjtet over med en speciel fælgrens og skyllet af, kan man se at hele fælgen er af alu.


Deres hjulkasser bliver højtryksspulet. Vi bruger en effektiv sæbe til rensning af Deres alufælger/kapsler. Til afslutning får Deres campingvogn/autocamper en skyllevoks, som plejer og forlænger levetiden på vognens lak. Ruderne bliver ikke matte eller ridsede, da vi bruger specielt sæbe og vores børster bliver rengjort jævnligt. Desuden er alle vores produkter miljøvenlige.

En velplejet campingvogn/autocamper vil under normale omstændigheder også have en højere gensalgsværdi. Derfor er der gode grunde til få vasket deres campingvogn/autocamper professionelt hos Sydhavnens Truck & Autovask.  Priser
Motorrumsvask / autocamper 255,00 kr.
Vask / autocamper 470,00 kr.
Luksus vask / autocamper 705,00 kr.
Vask / campingvogn 470,00 kr.
Luksus vask / campingvogn 705,00 kr.
Indvendig rengøring / campingvogn Fra 2.125,00 kr
Indvendig rengøring / autocamper Fra 2.395,00 kr.
Polering Fra 2.395,00 kr.
Tømning af kemisk toilet 129,00 kr.

*Priserne er inkl. moms og miljøafgift.

MEDLEMMER:
15% RABAT FOR DCU - Dansk Autocamper Forening.


Husk medlemskort - der er ingen tidsbestilling ved vask! Vi udsteder gerne et gavekort.

DCUCampingferie.dk - Campisternes online-magasin Admin/Mail login